Go to Top

Online documentenbeheer voor de vastgoedprofessional

Easymap is een online softwareapplicatie die de vastgoedprofessional ondersteunt met het managen van belangrijke documenten en tekeningen. Met Easymap heeft u een Document Management Systeem en Tekeningen Beheer Systeem in één. Easymap wordt gebruikt door gebouwbeheerders, aannemers, installateurs en adviseurs uit de bouw. Bekijk de voordelen voor uw organisatie.


  • Architect

  • Projectmanager

  • Vastgoedadviseur

  • Gebouwbeheerder

digitaal gebouwbeheer architect

Voordelen in elke fase: van eerste ontwerp tot de bouw.

Uw opdrachtgever blijft eenvoudig op de hoogte. En iedereen in het ontwerpteam heeft de beschikking tot de laatste versie. Met uw eigen online projectendossier bent u in controlIcon 20bInzicht in details

 

Koppel foto’s aan de ruimte op de plattegrond.  Deel deze met alle ontwerpers, zodat meer inzicht in de details ontstaat.


In controle

 

Uw projectendossier is waardevol voor het hele ontwerpteam. Met Easymap creëert u er zelf een. Veilig & 100% online.


Icon 4bVersiebeheer
 

 

Een oude versie op de bouwplaats hoeft écht niet meer. Inzicht in alle acties van projectleden.


 

digitaal gebouwbeheer projectmanager

De kans op faalkosten wordt aanzienlijk minder.

Easymap geeft u en uw projectteam grip op de levendige uitwisseling van tekeningen, documenten, planningen en contracten. Van toegevoegde waarde

 

Creëer uw eigen projectendossier. Met eigen URL en eigen bedrijfslogo.


Icon 4bEfficiënter werken

 

Projectleden voegen zelf de laatste versie toe. En opdrachtgever haalt zelf de laatste versie op.


Kwaliteit gaat omhoog

 

Voorkom miscommunicatie. Alle gebouwdocumenten op één centraal platform. Per persoon toegankelijk gemaakt.


 

digitaal gebouwbeheer vastgoedadviseur

Waardevolle informatie vastleggen.

Inspecties, tekeningen en onderhoudsplanningen vormen de basis voor gedegen gebouwbeheer. Easymap zorgt dat deze informatie niet verloren gaat.  Blijf in contact

 

Ook na het afronden van uw project houdt u contact met uw opdrachtgever. Met Easymap heeft u uw eigen online gebouwdossier in handen.


Verzamel, beheer, deel

 

Easymap werkt snel. U sleept uw gehele project vanuit uw werkomgeving naar de online omgeving en kunt direct beginnen met delen.


Onbeperkt samenwerken

 

Elk project vraagt om een eigen samenstelling van uw team. Werk samen met een onbeperkt aantal experts. Binnen uw abonnement.


digitaal gebouwbeheer gebouwbeheerder

Eenvoudig onderhoudsdocumenten inzien.

Liftinspecties, NEN 3140 keuringen, gebruiksvergunningen, plattegrondtekeningen. Als gebouwbeheerder wilt u zelf controle hebben op alle relevante documenten.Grip op uw dossier

 

Houdt de controle op uw dossier. Ook bij wisseling van onderhoudspartij. Met een simpele actie wisselt u de toegang tot het dossier.


Houd het actueel

 

Geef uw adviseur, of installateur gerichte toegang tot uw dossier. Zodat zij de gegevens bijwerken en u altijd de meest recente exemplaren tot uw beschikking heeft. 


Altijd te vinden

 

Eén plek waar de architect en aannemer bij oplevering de tekeningen hebben achtergelaten. Ook na jaren nog goed te vinden.